BrainMax LAUF протеин, естествен суроватъчен протеин, шам фъстък Нативен суроватъчен протеин, хранителна добавка
Code: 63431Related products
Product detailed description
Вкусният вкус и перфектната композиция ще ви взривят в космоса! ЛАУФ ПРОТЕИН!
Лауф протеинът се състои от 50% нативен концентрат и 50% нативен изолат. Концентратът съдържа имуноглобулини, лактоферин и други полезни за нашия организъм вещества. Докато изолатът осигурява високо съдържание на протеин. Комбинацията доведе до много използваем протеин за тялото , който е подходящ за поддържане на здравето и допълване на протеини от най-висококачествен източник! Няма конкуренция по качество, смилаемост и чистота.
Нативен млечен протеин от свободно отглеждани крави
Неденатурираният естествен суроватъчен протеин е студено получен директно от прясно краве мляко от свободно отглеждани, хранени с трева крави , които идват от контролирано европейско развъждане . В сравнение с обикновените протеини, млякото преминава само една лека пастьоризация (обикновено се пастьоризира два пъти). Процесът на микрофилтрация протича при много ниска температура (до 10°C) , при която протеинът задържа имуноглобулини и ензими. Той е по-смилаем , добре усвоим и преди всичко има по-добро оползотворяване на съдържащите се протеини. Благодарение на нежния и директен метод на обработка от прясно мляко, връзките между аминокиселините не се прекъсват и като цяло протеинът съдържа по-висока концентрация на аминокиселини, особено проанаболен левцин.
Разликата между нативния суроватъчен протеин и обикновен "сирене" суроватъчен протеин
Native Whey Protein е студено произведен директно от прясно мляко от крави, хранени на пасища, хранени с трева. Докато "сиренето" суроватъчен протеин се прави от сирене, по-точно от вторичен продукт от производството на сирене, суроватка. Следователно конвенционалният суроватъчен протеин е по-преработена храна в сравнение с естествения протеин и по време на производствения процес аминокиселините и полезните вещества се разграждат, тъй като млякото трябва първо да се пастьоризира чрез нагряване, след това сиренето се произвежда при по-високи температури и в последния етап от производството, суроватката, получена от сирене за производство на суроватъчен протеин. Докато нативният протеин преминава само една пастьоризация в началото по време на производството на мляко и след това чрез филтриране директно от млякото внимателно при ниски температури, той получава естествен суроватъчен протеин , без да разгражда крехките връзки между аминокиселините . Полученият продукт е протеин с изключително качество, чист и много добре усвоим и смилаем от организма. Нативният протеин се характеризира с по-висока концентрация на аминокиселини ( 7 g BCAA на доза ) и полезни за организма вещества ( лактоферин , имуноглобулин ). Нативният протеин е хайверът сред протеините. Проучванията показват, че естественият суроватъчен протеин повишава концентрацията на аминокиселини в кръвта повече от обикновения суроватъчен протеин или мляко, което може просто да отдели повече време за изграждане на мускули в тялото
Нежно производство на протеин от нативна суроватка
Една от причините, поради които естествената суроватка се представя толкова добре по отношение на съдържанието на протеин и усвоимостта, е производственият процес. Нативният суроватъчен протеин се пастьоризира само веднъж , докато суроватъчният протеин се пастьоризира два пъти. Това може да доведе до денатурация (увреждане) на протеините и в допълнение, производството на нативен суроватъчен протеин се извършва чрез процес на студена микрофилтрация (температура до 10°C) . Просто казано, може да се каже, че производството на нативен суроватъчен протеин е толкова щадящо, че благодарение на това протеинът запазва количеството протеин и по-голямо количество аминокиселини.
DIAAS - индекс на качеството на протеина
Не само съдържанието на протеин, но и смилаемостта на аминокиселините е важна цифра, която трябва да ви интересува. Нативният суроватъчен протеин се справя добре в тази оценка на DIAAS (оценка за смилаеми есенциални аминокиселини) . Това е оценка на протеините въз основа на усвояемостта и смилаемостта на аминокиселините. С други думи, колко добър е протеинът по отношение на усвояемостта в тялото. А местната суроватка е на първо място в рейтинга на DIAAS.
Нативен суроватъчен протеин
Под името нативен протеин можете да си представите производствен процес, при който суроватката и млякото се разделят, без първо да бъдат разделени за производството на други продукти, като сирене. Докато в други производствени процеси протеините са на последно място за преработка на всичко от млякото, нативният суроватъчен протеин е отделен продукт, който е първият, който се произвежда от мляко.
Най-висококачественият протеин на пазара
За разлика от обикновената суроватка, естественият протеин се получава директно от студено мляко, което повишава неговата усвояемост и усвояване на протеините . Думата "нативен" се отнася до процес, при който суроватката и млякото се разделят, без първо да бъдат разделени, за да се направят други млечни продукти, като обикновени протеини. Нежният метод на обработка се отразява и в аминокиселинния спектър, където нативният суроватъчен протеин съдържа до 16% повече проанаболен левцин и почти 40% повече цистин. Във всяка лъжица ще намерите 26 g протеин . Съдържа нативен протеин естествено много разнообразен спектър от аминокиселини. Всяка аминокиселина има своя специфична функция в тялото, една без друга, но те работят само наполовина, така че заедно са много по-силни!
Лауф протеин | Ефективност Протеин | |
За кого е подходящо? | За професионални спортисти, физически активни мъже и жени и тези, които се нуждаят от протеинова добавка. | За всички, които имат нужда от допълване на протеини през деня, укрепване на имунитета, здравето на червата и ставите. |
Форма на нативна суроватка y | Комбинация от нативен суроватъчен концентрат и изолат. | Нативен суроватъчен концентрат |
Подсладени | Стевия оставя | Стевия оставя |
Произходът на млякото | Литва | Литва |
протеини | 26 гр | 26 гр |
Въглехидрати в 1 порция (35 g) | 2,7 g | 1,8 g |
Мазнини в 1 порция (35 гр.) | 0,5 гр | 2,1 g |
лактоза | По-ниско съдържание на лактоза | По-високо съдържание на лактоза |
Разликата между LAUF Protein и Performance Protein
Както LAUF, така и Performance протеинът съдържат естествен протеин с най-високо качество. Но с тази разлика, че LAUF съдържа 100% нативен протеин под формата на изолат и концентрат в съотношение 1:1. Докато Performance съдържа 62% естествен суроватъчен протеин и 26% колаген, той също е обогатен с коластра и кокосово масло. Протеинът LAUF съдържа по-богат спектър от аминокиселини, особено проанаболен левцин, тъй като съдържа 100% естествен суроватъчен протеин. Протеинът LAUF е по-фокусиран към протеинова добавка не само за спортни постижения и мускулен растеж, докато Performance има по-широко приложение за имунитета, червата, но също и за обучение.
Защо да изберете LAUF протеин от нативна суроватка?
- Внимателно получено от прясно мляко от свободно отглеждани крави, хранени с трева .
- По-висока концентрация на аминокиселини (7 g BCAA на доза) .
- Възможно най-високо качество, чистота, смилаемост и бионаличност .
- Аминокиселини в непокътнати връзки за по-добро оползотворяване в организма .
- По-висока концентрация на левцин за изграждане на мускули .
- Запазване на имуноглобулин и лактоферин .
- Суроватката в естествената си естествена форма като в млякото.
- 26g протеин на порция.
- Подсладен с естествения подсладител стевия , който не уврежда микробиома.
Голямо количество аминокиселини
Родната суроватка е богата на аминокиселини . Особено специфичен е с високото съдържание на левцин и цистин . Левцинът стимулира процеса на протеосинтеза . Процесът, чрез който протеините се произвеждат от аминокиселини. Левцинът прави този процес много по-бърз. Втората аминокиселина е цистин, който е предшественик на глутатиона . Един от двата най-силни антиоксиданта в организма. Тези аминокиселини са много важни за нас, защото участват в изграждането на мускулна маса и регенерацията. В същото време обаче те са много крехки и чувствителни към топлина . Благодарение на нежната си обработка, нативната суроватка е богата и на двете аминокиселини, което я прави качествен източник на протеин не само след тренировка.
Нативен протеин за мъже и жени
Лауф протеинът не е само за мъже. Протеините са крайъгълният камък на нашите мускули , независимо колко сте активни. Те също са част от всяка клетка, където функционират като рецептори и също са важен елемент на имунитета . Природният суроватъчен протеин също така запазва вещества, наречени лактоферини и имуноглобулини . Това са протеини, които се произвеждат от нашата имунна система за борба с инфекциите. Те са отговорни за по-бързите реакции на имунната ни система , тъй като внимателно следят потенциално вредните вещества.
Отличен вкус без захар и изкуствени подсладители
Листата на стевия придават на протеина приятен сладък вкус. Билката, която е до 300 пъти по-сладка от захарта , не съдържа калории и не повишава кръвната захар . Преди всичко, в сравнение с изкуствените подсладители, не оказва лошо влияние върху чревния микробиом. За по-кремообразна консистенция използвахме семена от плод гуар . Те съдържат количество фибри, което благоприятства здравето на червата и поддържа усещането за ситост.
Добра порция качествени протеини
Смесете 1 лъжица (35 g) с 200 ml вода или мляко . Можете също така да добавите протеин към вашата каша за закуска или смути . Вземайки предвид дневния прием на протеини, приемайте 1-3 порции на ден. Тъй като преминаваме към нови мерителни чаши, може да срещнете две различни в протеините. За малка мерителна чаша от 70 ml препоръчваме да дозирате с голяма мерителна чаша. За големи мерителни чаши от 100 ml (лъжица), препоръчваме да смесите 1 равна мерителна чаша.
Хранителна информация и състав - LAUF Протеин - Шам фъстък
Хранителна информация за 100 g: Енергийна стойност: 1443 kJ / 345 kcal, мазнини: 0,19 g, от които наситени мастни киселини: 0,02 g, въглехидрати: 12,94 g, от които захари: 7,84 g, фибри: 1,70 g, протеини: 73,42 g , сол: 0,53гр. Хранителна информация за порция (35 g): Енергийна стойност: 505 kJ / 121 kcal, мазнини: 0,07 g, от които наситени мастни киселини: 0,01 g, въглехидрати: 4,53 g, от които захари: 2,75 g, фибри: 0,60 g, протеини : 25.70 g, сол: 0.18 g.
Състав: (45%) нативен суроватъчен протеин концентрат, (45%) нативен суроватъчен протеин изолат, сгъстител: гума гуар, емулгатор: слънчогледов лецитин, подсладител: стевиол гликозиди, натурален аромат на шам фъстък.
Съотношение на аминокиселини - LAUF Протеин - Шам фъстък
Съотношение на аминокиселини на 35 g (1 порция): глутаминова киселина: 4,91 g, левцин: 3,49 g, аспарагинова киселина: 3,22 g, лизин: 2,92 g, изолевцин: 1,57 g, валин: 1,42 g, треонин: 1,34 g , аланин: 1,29 g, пролин: 1,29 g, серин: 1,22 g, тирозин: 1,09 g, фенилаланин: 1,08 g, цистеин: 0,88 g, аргинин: 0,69 g, метионин: 0,64 g, триптофан: 0,61 g, хистидин: 0,59 g, глицин: 0,55 g.
Additional parameters
Category: | Протеини |
---|---|
За решаване на индивиди: | Възстановяване и мускулни спазми, Мускулна маса и физическо представяне |
Размер на пакета: | 1 кг |
Тип: | Протеин |
форма: | Прах |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!