BrainMax LAUF Protein, нативен протеин от сурово мляко, 35 г, Пробен размер Нативен суроватъчен протеин

Code: 46026/COK 46026/KAR 46026/PIS 46026/VAN Choose variant
Промоционалният код не може да бъде приложен Регенерация Мускулно хранене
Brand: BrainMax
лв3,06 –51 % лв1,49
В наличност (>5 бр.) В наличност (>5 бр.) В момента не е налично В наличност (>5 бр.) Choose variant
Аромат
Chosen variant is not available. Reset selected parameters.

LAUF Protein е естествен суроватъчен протеин, получен от млякото на свободно отглеждани крави, хранени с трева. Това е най-чистата форма на суроватъчен протеин. Няма протеин, който да постига подобни качества. Ако искате най-доброто, тогава местната суроватка е единственият избор. Благодарение на щадящата технология на студено производство директно от прясно мляко, крехките връзки между аминокиселините не се разграждат, което го прави по-лесно смилаем от тялото и използваем за изграждане на мускули. В допълнение, внимателното производство гарантира естествено по-висока концентрация на BCAA (почти 7 g) и проанаболен левцин. Получете най-добри резултати със 100% естествена NATIVE протеинова конфигурация !

Има страхотен вкус, аромат и кремообразна консистенция. Овкусява се само със стевия и натурален аромат. Внимание: Пристрастяващо :) Не съдържа никакви добавки, оцветители или синтетични подсладители. Ние гарантираме абсолютна чистота и ефективност.

Опаковката съдържа 1 доза (35 гр.).

Detailed information

Тестваме това, което продаваме
Тестваме това, което продаваме
Проверяваме високото качество на продуктите
Проверена компания
Проверена компания
6 години на пазара в 7 страни
Безплатна доставка
Безплатна доставка
При покупка над 160 BGN
Бърза експедиция
Бърза експедиция
Продуктите наистина са на склад

Product detailed description

lauf детайлен протеин

Вкусният вкус и перфектната композиция ще ви взривят в космоса! ЛАУФ ПРОТЕИН!

Лауф протеинът се състои от 50% нативен концентрат и 50% нативен изолат. Концентратът съдържа имуноглобулини, лактоферин и други полезни за нашия организъм вещества. Докато изолатът осигурява високо съдържание на протеин. Комбинацията доведе до много използваем протеин за тялото, който е подходящ за поддържане на здравето и допълване на протеини от най-висококачествен източник! Няма конкуренция по качество, смилаемост и чистота.

Нативен млечен протеин от свободно отглеждани крави 

Неденатурираният естествен суроватъчен протеин е студено получен директно от прясно краве мляко от свободно отглеждани, хранени с трева крави, които идват от контролирано европейско развъждане. В сравнение с обикновените протеини, млякото преминава само една лека пастьоризация (обикновено се пастьоризира два пъти). Процесът на микрофилтрация протича при много ниска температура (до 10°C), при която протеинът задържа имуноглобулини и ензими. Той е по-смилаем, добре усвоим и преди всичко има по-добро оползотворяване на съдържащите се протеини. Благодарение на нежния и директен метод на обработка от прясно мляко, връзките между аминокиселините не се прекъсват и като цяло протеинът съдържа по-висока концентрация на аминокиселини, особено проанаболен левцин.

крава на пасище подробно протеин

Разликата между нативния суроватъчен протеин и обикновен "сирене" суроватъчен протеин

Native Whey Protein е студено произведен директно от прясно мляко от крави, хранени на пасища, хранени с трева. Докато "сиренето" суроватъчен протеин се прави от сирене, по-точно от вторичен продукт от производството на сирене, суроватка. По този начин конвенционалният суроватъчен протеин е по-преработена храна в сравнение с естествения протеин и по време на производствения процес аминокиселините и полезните вещества се разграждат, тъй като млякото трябва първо да се пастьоризира чрез нагряване, след това сиренето се произвежда при по-високи температури и на последно място етап на производство, суроватката, получена от сирене за производство на суроватъчен протеин. Докато нативният протеин преминава само една пастьоризация в началото по време на производството на мляко и след товачрез филтриране директно от млякото внимателно при ниски температури, той получава естествен суроватъчен протеин, без да разгражда крехките връзки между аминокиселините. Полученият продукт е протеин с изключително качество, чист и много добре усвоим и смилаем от организма. Нативният протеин се характеризира с по-висока концентрация на аминокиселини (7 g BCAA на доза) и полезни за организма вещества (лактоферин, имуноглобулин). Нативният протеин е хайверът сред протеините. Проучванията показват, че естественият суроватъчен протеин повишава концентрацията на аминокиселини в кръвта повече от обикновения суроватъчен протеин или мляко, което би могло, с прости думи, да увеличи времето, необходимо за изграждане на мускули в тялото.

 

(Bulharčina) Vyroba proteinu
(výroba proteinu bg 22)

Нежно производство на протеин от нативна суроватка

Една от причините, поради които естествената суроватка се представя толкова добре по отношение на съдържанието на протеин и усвоимостта, е производственият процес. Нативният суроватъчен протеин се пастьоризира само веднъж, докато суроватъчният протеин се пастьоризира два пъти. Това може да доведе до денатурация (увреждане) на протеините и в допълнение, производството на нативен суроватъчен протеин се извършва чрез процес на студена микрофилтрация (температура до 10°C). Просто казано, може да се каже, че производството на нативен суроватъчен протеин е толкова щадящо, че благодарение на това протеинът запазва количеството протеин и по-голямо количество аминокиселини.

DIAAS - индекс на качеството на протеина

Не само съдържанието на протеин, но и смилаемостта на аминокиселините е важна цифра, която трябва да ви интересува. Нативният суроватъчен протеин се справя добре в тази оценка на DIAAS (оценка за смилаеми есенциални аминокиселини). Това е оценка на протеините въз основа на усвояемостта и смилаемостта на аминокиселините. С други думи, колко добър е протеинът по отношение на усвояемостта в тялото. А местната суроватка е на първо място в рейтинга на DIAAS.

(Bulharčina) (Kvalita bílkovin DIAAS
(Bulharčina) Porovnání proteiny

Нативен суроватъчен протеин

Под името нативен протеин можете да си представите производствен процес, при който суроватката и млякото се разделят, без първо да бъдат разделени за производството на други продукти, като сирене. Докато в други производствени процеси протеините са на последно място за преработка на всичко от млякото, нативният суроватъчен протеин е отделен продукт, който е първият, който се произвежда от мляко.

лауф протеин муз

Най-висококачественият протеин на пазара

За разлика от обикновената суроватка, естественият протеин се получава директно от студено мляко, което повишава неговата усвояемост и усвояване на протеините. Думата "нативен" се отнася до процес, при който суроватката и млякото се разделят, без първо да бъдат разделени за производството на други млечни продукти, като обикновени протеини. Нежният метод на обработка се отразява и в аминокиселинния спектър, където нативният суроватъчен протеин съдържа до 16% повече проанаболен левцин и почти 40% повече цистин. Във всяка лъжица ще намерите 26 g протеин. Съдържа нативен протеинестествено много разнообразен спектър от аминокиселини. Всяка аминокиселина има своя специфична функция в тялото, една без друга, но те работят само наполовина, така че заедно са много по-силни!

Лауф протеин Ефективност Протеин
лауф протеин производителност ПРОТЕИН шоколад PNG
За кого е подходящо? За професионални спортисти, физически активни мъже и жени и тези, които се нуждаят от протеинова добавка. За всички, които имат нужда от допълване на протеини през деня, укрепване на имунитета, здравето на червата и ставите.
Форма на нативна суроватка y Комбинация от нативен суроватъчен концентрат и изолат. Нативен суроватъчен концентрат
Подсладени Стевия оставя Стевия оставя
Произходът на млякото Литва Холандия
протеини 26 гр 26 гр
Въглехидрати в 1 порция (35 g) 2,7 g 1,8 g
Мазнини в 1 порция (35 гр.) 0,5 гр 2,1 g
лактоза По-ниско съдържание на лактоза По-високо съдържание на лактоза

Разликата между LAUF Protein и Performance Protein

Както LAUF, така и Performance протеинът съдържат нативен протеин от най-високо качество. Но с тази разлика, че LAUF съдържа 100% нативен протеин под формата на изолат и концентрат в съотношение 1:1. Докато Performance съдържа 62% естествен суроватъчен протеин и 26% колаген, той също е обогатен с коластра и кокосово масло. Протеинът LAUF съдържа по-богат спектър от аминокиселини, особено проанаболен левцин, тъй като съдържа 100% естествен суроватъчен протеин. Протеинът LAUF е по-фокусиран към протеинова добавка не само за спортни постижения и мускулен растеж, докато Performance има по-широко приложение за имунитета, червата, но също и за обучение.

Защо да изберете LAUF протеин от нативна суроватка?

  • Внимателно получено от прясно мляко от свободно отглеждани крави, хранени с трева.
  • По-висока концентрация на аминокиселини (7 g BCAA на доза).
  • Възможно най-високо качество, чистота, смилаемост и бионаличност.
  • Аминокиселини в непокътнати връзки за по-добро оползотворяване в организма.
  • По-висока концентрация на левцин за изграждане на мускули.
  • Запазване на имуноглобулин и лактоферин.
  • Суроватката в естествената си естествена форма като в млякото.
  • 26g протеин на порция.
  • Подсладен с естествения подсладител стевия, който не уврежда микробиома.
(Bulharčina) Lauf Protein

Голямо количество аминокиселини

Родната суроватка е богата на аминокиселини. Особено специфичен е с високото съдържание на левцин и цистин. Левцинът стимулира процеса на протеосинтеза. Процесът, чрез който протеините се произвеждат от аминокиселини. Левцинът прави този процес много по-бърз. Втората аминокиселина е цистин, който е предшественик на глутатиона. Един от двата най-силни антиоксиданта в организма. Тези аминокиселини са много важни за нас, защото участват в изграждането на мускулна маса и регенерацията. В същото време обаче те са много крехки и чувствителни към топлина. Благодарение на нежната си обработка, нативната суроватка е богата и на двете аминокиселини, което я прави качествен източник на протеин не само след тренировка.

тренировъчен лауф протеин2
лауф протеин жена2

Нативен протеин за мъже и жени

Лауф протеинът не е само за мъже. Протеините са крайъгълният камък на нашите мускули, независимо колко сте активни. Те също са част от всяка клетка, където функционират като рецептори и също са важен елемент на имунитета. Природният суроватъчен протеин също така запазва вещества, наречени лактоферини и имуноглобулини. Това са протеини, които се произвеждат от нашата имунна система за борба с инфекциите.Те са отговорни за по-бързите реакции на имунната ни система, тъй като внимателно следят потенциално вредните вещества.

Отличен вкус без захар и изкуствени подсладители

Листата на стевия придават на протеина приятен сладък вкус. Билката, която е до 300 пъти по-сладка от захарта, не съдържа калории и не повишава кръвната захар. Преди всичко, в сравнение с изкуствените подсладители, не оказва лошо влияние върху чревния микробиом. За по-кремообразна консистенция използвахме семена от плод гуар. Те съдържат количество фибри, което благоприятства здравето на червата и поддържа усещането за ситост.

въвеждане на стевия2
(Bulharčina) Lauf slozeni

Добра порция качествени протеини

Смесете 1 мерителна лъжица (35 g) с 200 ml вода или мляко. Можете също така да добавите протеин към вашата каша за закуска или смути.

Хранителна информация и състав - LAUF Протеин - Карамел

Доза: 35 g (1 лъжица)
На 100 g до 35 g
Енергийна стойност
1364 kJ / 326 kcal
477 kJ / 114 kcal
мазнини
0,16 g
0,06 g
- от които наситени мастни киселини
0,00 g
0,00 g
Въглехидрати
7,90 g
2,77 g
- от които захари
7,90 g
2,76 g
Фибри
1,70 g
0,60 g
протеини
74,01 g
25,90 g
Сол 0,53 g 0,19 g

 

Състав: (45%) нативен суроватъчен протеин концентрат, (45%) нативен суроватъчен протеин изолат, натурален аромат, сгъстител: гума гуар, подсладител: стевия.

Съотношение на аминокиселини - LAUF Протеин - Карамел

Доза: 35 g (1 лъжица)
% до 35 g
Глутаминова киселина
15.55 часа
4,97 g
левцин
11,05
3,53 g
Аспарагинова киселина
10,18
3,26 g
Лизин
9,25
2,96 g
Изолевцин
4,96
1,58 g
Валин
4,50
1,44 g
Треонин
4,26
1,36 g
Аланин 4,08 1,30 g
Пролин 4,08 1,30 g
серин 3,86 1,23 g
Тирозин 3,45 1,10 g
Фенилаланин 3,42 1,09 g
цистеин 2,78 0,89 g
Аргинин 2,17 0,69 g
Метионин 2,02 0,65 g
Триптофан 1,93 0,62 g
Хистидин 1,87 0,60 g
Глицин 1,73% 0,55 g

Хранителна информация и състав - LAUF Протеин - Шоколад

Доза: 35 g (1 лъжица)
На 100 g до 35 g
Енергийна стойност
1431 kJ / 342 kcal
502 kJ / 120 kcal
мазнини
1,41 g
0,49 g
- от които наситени мастни киселини
0,73 g
0,26 g
Въглехидрати
8,42 g
2,95 g
- от които захари
7,71 g
2,70 g
Фибри
3,47 g
1,22 g
протеини
73,27 g
25,64 g
Сол 0,52 g 0,18 g

 

Състав: (45%) нативен суроватъчен протеин концентрат, (45%) нативен суроватъчен протеин изолат, натурален аромат, сгъстител: гума гуар, подсладител: стевия.

Съотношение на аминокиселини - LAUF Протеин - Шоколад

Доза: 35 g (1 лъжица)
% до 35 g
Глутаминова киселина
15.55 часа
4,82 g
левцин
11,05
3,42 g
Аспарагинова киселина
10,18
3,15 g
Лизин
9,25
2,96 g
Изолевцин
4,96
2,87 g
Валин
4.50
1,39 g
Треонин
4,26
1,32 g
Аланин 4,08 1,26 g
Пролин 4,08 1,26 g
серин 3,86 1,20 g
Тирозин 3,45 1,07 g
Фенилаланин 3,42 1,06 g
цистеин 2,78 0,86 g
Аргинин 2,17 0,67 g
Метионин 2,02 0,62 g
Триптофан 1,93 0,60 g
Хистидин 1,87 0,58 g
Глицин 1,73% 0,53 g

Хранителна информация и състав - LAUF Протеин - Ванилия

Доза: 35 g (1 лъжица)
На 100 g до 35 g
Енергийна стойност
1410 kJ / 337 kcal
494 kJ / 118 kcal
мазнини
0,16 g
0,06 g
- от които наситени мастни киселини
0,00 g
0,00 g
Въглехидрати
8,16 g
2.86 g
- от които захари
8,15 g
2,85 g
Фибри
1,70 g
0,60 g
протеини
76,41 g
26,74 g
Сол 0,55 g 0,19 g

 

Състав: (45%) нативен суроватъчен протеин концентрат, (45%) нативен суроватъчен протеин изолат, натурален аромат, сгъстител: гума гуар, подсладител: стевия.

Съотношение на аминокиселини - LAUF Протеин - Ванилия

Доза: 35 g (1 лъжица)
% до 35 g
Глутаминова киселина
15.55 часа
5,11 g
левцин
11,05
3,63 g
Аспарагинова киселина
10,18
3,35 g
Лизин
9,25
3,04 g
Изолевцин
4,96
1,63 g
Валин
4,50
1,48 g
Треонин
4,26
1,40 g
Аланин 4,08 1,34 g
Пролин 4,08 1,34 g
серин 3,86 1,27 g
Тирозин 3,45 1,12 g
Фенилаланин 3,42 0,91 g
цистеин 2,78 0,71 g
Аргинин 2,17 0,66 g
Метионин 2,02 0,63 g
Триптофан 1,93 0,62 g
Хистидин 1,87 0,61 g
Глицин 1,73 0,57 g

Хранителна информация и състав - LAUF Протеин - Фъстъци в шоколад

Доза: 35 g (1 лъжица)
На 100 g до 35 g
Енергийна стойност
1435 kJ / 343 kcal
502 kJ / 120 kcal
мазнини
2,30 g
0,80 g
- от които наситени мастни киселини
0,89 g
0,31 g
Въглехидрати
9,61 g
3,36 g
- от които захари
7,52 g
2,63 g
Фибри
5,26 g
1,84 g
протеини
69,52 g
24,33 g
Сол 0,48 g 0,17 g

 

Състав: (45%) нативен суроватъчен протеин концентрат, (45%) нативен суроватъчен протеин изолат, натурален аромат, сгъстител: гума гуар, подсладител: стевия.

Съотношение на аминокиселини - LAUF Протеин - Фъстъци в шоколад

<td style="<tr style="height: 17px;"
Доза: 35 g (1 лъжица)
% до 35 g
Глутаминова киселина
15.55 часа
4,38 g
левцин
11,05
3,11 g
Аспарагинова киселина
10,18
2,86 g
Лизин
9,25
2,61 g
Изолевцин
4,96
1,39 g
Валин
4,50
1,26 g
Треонин
4,26
1,20 g
Аланин 4,08 1,15 g
Пролин 4,08 1,15 g
серин 3,86 1,09 g
Тирозин 3,45 0,97 g
Фенилаланин 3,42 0,96 g
цистеин 2,78 0,78 g

Additional parameters

Category: Проби
За решаване на индивиди: Възстановяване и мускулни спазми, Мускулна маса и физическо представяне
Размер на пакета: 35 гр
Тип: Протеин
форма: Прах

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Security check