BrainMax LAUF Protein, нативен протеин от сурово мляко, 35 г, Пробен размер Нативен суроватъчен протеин
Code: 46026/COK 46026/ARA 46026/BLA 46026/KAR 46026/PIS 46026/SKO 46026/VAN Choose variantRelated products
Product detailed description
Вкусният вкус и перфектната композиция ще ви взривят в космоса! ЛАУФ ПРОТЕИН!
Лауф протеинът се състои от 50% нативен концентрат и 50% нативен изолат. Концентратът съдържа имуноглобулини, лактоферин и други полезни за нашия организъм вещества. Докато изолатът осигурява високо съдържание на протеин. Комбинацията доведе до много използваем протеин за тялото, който е подходящ за поддържане на здравето и допълване на протеини от най-висококачествен източник! Няма конкуренция по качество, смилаемост и чистота.
Нативен млечен протеин от свободно отглеждани крави
Неденатурираният естествен суроватъчен протеин е студено получен директно от прясно краве мляко от свободно отглеждани, хранени с трева крави, които идват от контролирано европейско развъждане. В сравнение с обикновените протеини, млякото преминава само една лека пастьоризация (обикновено се пастьоризира два пъти). Процесът на микрофилтрация протича при много ниска температура (до 10°C), при която протеинът задържа имуноглобулини и ензими. Той е по-смилаем , добре усвоим и преди всичко има по-добро оползотворяване на съдържащите се протеини. Благодарение на нежния и директен метод на обработка от прясно мляко, връзките между аминокиселините не се прекъсват и като цяло протеинът съдържа по-висока концентрация на аминокиселини, особено проанаболен левцин.
Разликата между нативния суроватъчен протеин и обикновен "сирене" суроватъчен протеин
Native Whey Protein е студено произведен директно от прясно мляко от крави, хранени на пасища, хранени с трева. Докато "сиренето" суроватъчен протеин се прави от сирене, по-точно от вторичен продукт от производството на сирене, суроватка. По този начин конвенционалният суроватъчен протеин е по-преработена храна в сравнение с естествения протеин и по време на производствения процес аминокиселините и полезните вещества се разграждат, тъй като млякото трябва първо да се пастьоризира чрез нагряване, след това сиренето се произвежда при по-високи температури и на последно място етап на производство, суроватката, получена от сирене за производство на суроватъчен протеин. Докато нативният протеин преминава само една пастьоризация в началото по време на производството на мляко и след товачрез филтриране директно от млякото внимателно при ниски температури, той получава естествен суроватъчен протеин, без да разгражда крехките връзки между аминокиселините. Полученият продукт е протеин с изключително качество, чист и много добре усвоим и смилаем от организма. Нативният протеин се характеризира с по-висока концентрация на аминокиселини ( 7 g BCAA на доза ) и полезни за организма вещества ( лактоферин, имуноглобулин ). Нативният протеин е хайверът сред протеините. Проучванията показват, че естественият суроватъчен протеин повишава концентрацията на аминокиселини в кръвта повече от обикновения суроватъчен протеин или мляко, което би могло, с прости думи, да увеличи времето, необходимо за изграждане на мускули в тялото.
Нежно производство на протеин от нативна суроватка
Една от причините, поради които естествената суроватка се представя толкова добре по отношение на съдържанието на протеин и усвоимостта, е производственият процес. Нативният суроватъчен протеин се пастьоризира само веднъж, докато суроватъчният протеин се пастьоризира два пъти. Това може да доведе до денатурация (увреждане) на протеините и в допълнение, производството на нативен суроватъчен протеин се извършва чрез процес на студена микрофилтрация (температура до 10°C). Просто казано, може да се каже, че производството на нативен суроватъчен протеин е толкова щадящо, че благодарение на това протеинът запазва количеството протеин и по-голямо количество аминокиселини.
DIAAS - индекс на качеството на протеина
Не само съдържанието на протеин, но и смилаемостта на аминокиселините е важна цифра, която трябва да ви интересува. Нативният суроватъчен протеин се справя добре в тази оценка на DIAAS (оценка за смилаеми есенциални аминокиселини). Това е оценка на протеините въз основа на усвояемостта и смилаемостта на аминокиселините. С други думи, колко добър е протеинът по отношение на усвояемостта в тялото. А местната суроватка е на първо място в рейтинга на DIAAS.
Нативен суроватъчен протеин
Под името нативен протеин можете да си представите производствен процес, при който суроватката и млякото се разделят, без първо да бъдат разделени за производството на други продукти, като сирене. Докато в други производствени процеси протеините са на последно място за преработка на всичко от млякото, нативният суроватъчен протеин е отделен продукт, който е първият, който се произвежда от мляко.
Най-висококачественият протеин на пазара
За разлика от обикновената суроватка, естественият протеин се получава директно от студено мляко, което повишава неговата усвояемост и усвояване на протеините. Думата "нативен" се отнася до процес, при който суроватката и млякото се разделят, без първо да бъдат разделени за производството на други млечни продукти, като обикновени протеини. Нежният метод на обработка се отразява и в аминокиселинния спектър, където нативният суроватъчен протеин съдържа до 16% повече проанаболен левцин и почти 40% повече цистин. Във всяка лъжица ще намерите 26 g протеин. Съдържа нативен протеинестествено много разнообразен спектър от аминокиселини. Всяка аминокиселина има своя специфична функция в тялото, една без друга, но те работят само наполовина, така че заедно са много по-силни!
Лауф протеин | Ефективност Протеин | |
За кого е подходящо? | За професионални спортисти, физически активни мъже и жени и тези, които се нуждаят от протеинова добавка. | За всички, които имат нужда от допълване на протеини през деня, укрепване на имунитета, здравето на червата и ставите. |
Форма на нативна суроватка y | Комбинация от нативен суроватъчен концентрат и изолат. | Нативен суроватъчен концентрат |
Подсладени | Стевия оставя | Стевия оставя |
Произходът на млякото | Литва | Холандия |
протеини | 26 гр | 26 гр |
Въглехидрати в 1 порция (35 g) | 2,7 g | 1,8 g |
Мазнини в 1 порция (35 гр.) | 0,5 гр | 2,1 g |
лактоза | По-ниско съдържание на лактоза | По-високо съдържание на лактоза |
Разликата между LAUF Protein и Performance Protein
Както LAUF, така и Performance протеинът съдържат нативен протеин от най-високо качество. Но с тази разлика, че LAUF съдържа 100% нативен протеин под формата на изолат и концентрат в съотношение 1:1. Докато Performance съдържа 62% естествен суроватъчен протеин и 26% колаген, той също е обогатен с коластра и кокосово масло. Протеинът LAUF съдържа по-богат спектър от аминокиселини, особено проанаболен левцин, тъй като съдържа 100% естествен суроватъчен протеин. Протеинът LAUF е по-фокусиран към протеинова добавка не само за спортни постижения и мускулен растеж, докато Performance има по-широко приложение за имунитета, червата, но също и за обучение.
Защо да изберете LAUF протеин от нативна суроватка?
- Внимателно получено от прясно мляко от свободно отглеждани крави, хранени с трева.
- По-висока концентрация на аминокиселини (7 g BCAA на доза).
- Възможно най-високо качество, чистота, смилаемост и бионаличност.
- Аминокиселини в непокътнати връзки за по-добро оползотворяване в организма.
- По-висока концентрация на левцин за изграждане на мускули.
- Запазване на имуноглобулин и лактоферин.
- Суроватката в естествената си естествена форма като в млякото.
- 26g протеин на порция.
- Подсладен с естествения подсладител стевия, който не уврежда микробиома.
Голямо количество аминокиселини
Родната суроватка е богата на аминокиселини. Особено специфичен е с високото съдържание на левцин и цистин. Левцинът стимулира процеса на протеосинтеза. Процесът, чрез който протеините се произвеждат от аминокиселини. Левцинът прави този процес много по-бърз. Втората аминокиселина е цистин, който е предшественик на глутатиона. Един от двата най-силни антиоксиданта в организма. Тези аминокиселини са много важни за нас, защото участват в изграждането на мускулна маса и регенерацията. В същото време обаче те са много крехки и чувствителни към топлина. Благодарение на нежната си обработка, нативната суроватка е богата и на двете аминокиселини, което я прави качествен източник на протеин не само след тренировка.
Нативен протеин за мъже и жени
Лауф протеинът не е само за мъже. Протеините са крайъгълният камък на нашите мускули, независимо колко сте активни. Те също са част от всяка клетка, където функционират като рецептори и също са важен елемент на имунитета. Природният суроватъчен протеин също така запазва вещества, наречени лактоферини и имуноглобулини. Това са протеини, които се произвеждат от нашата имунна система за борба с инфекциите.Те са отговорни за по-бързите реакции на имунната ни система, тъй като внимателно следят потенциално вредните вещества.
Отличен вкус без захар и изкуствени подсладители
Листата на стевия придават на протеина приятен сладък вкус. Билката, която е до 300 пъти по-сладка от захарта, не съдържа калории и не повишава кръвната захар. Преди всичко, в сравнение с изкуствените подсладители, не оказва лошо влияние върху чревния микробиом. За по-кремообразна консистенция използвахме семена от плод гуар. Те съдържат количество фибри, което благоприятства здравето на червата и поддържа усещането за ситост.
Добра порция качествени протеини
Смесете 1 мерителна лъжица (35 g) с 200 ml вода или мляко. Можете също така да добавите протеин към вашата каша за закуска или смути.