Горчица Sonnentor, семена за покълване, БИО, 120 гр *CZ-BIO-002 сертификат
Code: 65463



Related products






Product detailed description
Горчица Sonnentor, семена за покълване, БИО, 120 гр
Малките якички с доста остър вкус играят голяма роля предимно в сосове и дипове . По нашите географски ширини синапеното семе се използва и за ецване, в маринати и за приготвяне на горчица. В южноиндийската кухня те се пекат, което придава на острия им вкус орехов оттенък. Печените семена имат страхотен вкус на риба или зеленчуци . Освен това влизат в състава на къри пасти и смеси от подправки.
Подготовка
D и двете накисване: 15 минути
Време за поникване: 5-6 дни
Поддържайте субстрата винаги влажен
Идеална температура: 18-20 °C
Препоръчително оборудване: тава за покълване
Състав
Органичен жълт синап (Sinapis alba)
Алергени : горчица
Съхранение
Съхранявайте на сухо и хладно място.
Размер на опаковката
120 гр
Additional parameters
Category: | Сосове, подправки, овкусители |
---|---|
Размер на пакета: | 120 гр |








Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!