Performance Protein, естествен суроватъчен протеин, ягода и малина Нативен суроватъчен протеин с коластра и колаген, хранителна добавка
Code: 63528/100 63528/35 Choose variantRelated products
Product detailed description
Мускулен растеж, здраве на червата и здрави стави с вкусен протеин
Performance Protein е нещо повече от обикновен протеин. Това е добре обмислена комбинация от съставки, която в допълнение към нативния суроватъчен протеин съдържа коластра от крава и хидролизиран колаген, хранен с трева. Заедно те образуват протеин, който осигурява не само протеинова добавка от най-добрия източник, но и цялостна подкрепа за здраве и жизненост. Неговият уникален състав го прави идеален избор за тези, които търсят качество и ефективност в един продукт. Независимо дали сте спортист, активен човек или просто искате да поддържате здравето и жизнеността си, Performance Protein е най-добрият избор.
Нативен млечен протеин от свободно отглеждани крави
Неденатурираният естествен суроватъчен протеин е студено получен директно от прясно краве мляко от свободно отглеждани, хранени с трева крави, които идват от контролирано европейско развъждане. В сравнение с обикновените протеини, млякото се подлага само на една лека пастьоризация (обикновено се пастьоризира два пъти). Процесът на микрофилтрация протича при много ниска температура (до 10°C), при която протеинът задържа имуноглобулини и ензими. Благодарение на това той е по-смилаем, добре усвоим и преди всичко има по-добро използване на съдържащите се протеини. Благодарение на нежния и директен метод на обработка от прясно мляко, връзките между аминокиселините не се прекъсват и като цяло протеинът съдържа по-висока концентрация на аминокиселини, особено проанаболен левцин.
С хидролизиран колаген от трева за по-здрави стави
Хидролизираният колаген е важен за здрава кожа, коса, нокти и стави. Основното му предимство е, че е лесно смилаем и ефективно усвоим от организма и подпомага производството на собствен колаген. Хидролизираният колаген е по-биологично достъпен, защото претърпява процес на хидролиза, когато отделните протеини се "разбиват" на по-малки колагенови пептиди, които лесно се усвояват от клетката. Това значително допринася за обновяването и хидратирането на кожата, укрепването на косата и ноктите и подобряването на гъвкавостта на ставите. Употребата му е особено подходяща за спортисти, възрастни хора или хора, страдащи от ставни и кожни проблеми. Хидролизираният колаген също е чудесен избор за тези, които искат да подпомогнат регенерацията на тялото си и цялостното здраве.
Коластра за по-добър имунитет
Коластрата е истинско богатство за човешкия организъм. Това е първото мляко, което майките от бозайници произвеждат в първите дни след раждането, за да осигурят на малките си силен имунитет за оцеляване. Но не става въпрос само за имунитета. В коластрата на кравата има 30x-40x по-висока концентрация на имунни вещества, отколкото в човешкото тяло. Това са преди всичко имуноглобулини, лактоферин, витамини и минерали в най-биодостъпна форма и не на последно място растежни фактори. Коластрата стимулира имунната система на младите новородени телета и им помага да се справят с животозастрашаващи патогени в първите часове от живота.
Разликата между Performance Protein и LAUF протеин
Както LAUF, така и Performance Protein съдържат естествен протеин от най-високо качество. Но с тази разлика, че LAUF съдържа 100% нативен протеин под формата на изолат и концентрат в съотношение 1:1. Докато Performance съдържа 62% естествен суроватъчен протеин и 26% колаген, хранен с трева. Същевременно е обогатен с краве коластра и кокосово мляко. Протеинът LAUF съдържа по-богат спектър от аминокиселини, особено проанаболен левцин, тъй като съдържа 100% естествен суроватъчен протеин. Протеинът LAUF е по-фокусиран към протеинова добавка не само за спортни постижения и мускулен растеж, докато Performance има по-широко приложение за имунитет, червата, но също и тренировка.
С кокосово мляко за деликатен вкус
Performance Protein с добавка на кокосово мляко е идеален избор за всеки, който търси качествен и вкусен източник на протеин. Кокосовото мляко доставя на организма важни витамини, минерали и качествени мазнини. Основно лауринова киселина, която помага за по-доброто смесване на протеина и му придава по-кремообразна консистенция. В исторически план кокосовото мляко се е използвало като източник на хидратация, така че тялото ви ще бъде напълно снабдено с всяка доза. Performance Protein с кокосово мляко - за тези, които искат нещо повече от протеин.
Разликата между нативния суроватъчен протеин и обикновен "сирене" суроватъчен протеин
Native Whey Protein е студено произведен директно от прясно мляко от крави, хранени на пасища, хранени с трева. Докато "сиренето" суроватъчен протеин се прави от сирене, по-точно от вторичен продукт от производството на сирене, суроватка. Следователно конвенционалният суроватъчен протеин е по-преработена храна в сравнение с естествения протеин и по време на производствения процес аминокиселините и полезните вещества се разграждат, тъй като млякото трябва първо да се пастьоризира чрез нагряване, след това сиренето се произвежда при по-високи температури и в последния етап от производството, суроватката, получена от сирене за производство на суроватъчен протеин. Докато нативният протеин преминава само една пастьоризация в началото по време на производството на мляко и след товачрез филтриране директно от млякото внимателно при ниски температури, той получава естествен суроватъчен протеин, без да разгражда крехките връзки между аминокиселините. Полученият продукт е протеин с изключително качество, чист и много добре усвоим и смилаем от организма. Нативният протеин се характеризира с по-висока концентрация на аминокиселини и полезни за организма вещества (лактоферин, имуноглобулин). Нативният протеин е хайверът сред протеините. Проучванията показват, че естественият суроватъчен протеин повишава концентрацията на аминокиселини в кръвта повече от обикновения суроватъчен протеин или мляко, което може просто да отдели повече време за изграждане на мускули в тялото
Нежно производство на протеин от нативна суроватка
Една от причините, поради които естествената суроватка се представя толкова добре по отношение на съдържанието на протеин и усвоимостта, е производственият процес. Нативният суроватъчен протеин се пастьоризира само веднъж, докато суроватъчният протеин се пастьоризира два пъти. Това може да доведе до денатурация (увреждане) на протеините и в допълнение, производството на нативен суроватъчен протеин се извършва чрез процес на студена микрофилтрация (температура до 10°C). Просто казано, може да се каже, че производството на нативен суроватъчен протеин е толкова щадящо, че благодарение на това протеинът запазва количеството протеин и по-голямо количество аминокиселини.
26,25 g протеин и 4,89 g BCAA във всяка порция!
Родната суроватка е богата на аминокиселини. Особено специфичен е с високото съдържание на левцин и цистин. Левцинът стимулира процеса на протеосинтеза. Процесът, чрез който протеините се произвеждат от аминокиселини. Левцинът прави този процес много по-бърз. Втората аминокиселина е цистин, който е предшественик на глутатиона. Един от двата най-силни антиоксиданта в организма. Тези аминокиселини са много важни за нас, защото участват в изграждането на мускулна маса и регенерацията. В същото време обаче те са много крехки и чувствителни към топлина. Благодарение на нежната си обработка, нативната суроватка е богата и на двете аминокиселини, което я прави качествен източник на протеин не само след тренировка.
Отличен вкус без захар и изкуствени подсладители
Листата на стевия придават на протеина приятен сладък вкус. Билката, която е до 300 пъти по-сладка от захарта, не съдържа калории и не повишава кръвната захар. Преди всичко, в сравнение с изкуствените подсладители, не оказва лошо влияние върху чревния микробиом. За по-кремообразна консистенция използвахме семена от плод гуар. Те съдържат количество фибри, което благоприятства здравето на червата и поддържа усещането за ситост.
Дозировка
Смесете 1 равна мерителна лъжица (35 g) с 200 ml вода или мляко. Вземайки предвид дневния прием на протеини, приемайте 1-3 порции на ден. Може да се използва не само след тренировка, но и при приготвяне на каша за закуска, смутита или дори при печене за обогатяване на класически хлебчета и десерти с ценни протеини.
Хранителни данни и състав Ягода и малина
Хранителна информация за порция от 35 g (1 лъжица)
Енергийна стойност | 540 kJ / 129 kcal |
мазнини | 1,0 гр |
- от които наситени мастни киселини | 0,007 гр |
Въглехидрати | 3,0 гр |
- от които захари | 2,0 гр |
Фибри | 3,0 гр |
протеини | 25,0 гр |
сол | 0,03 гр |
Съотношение на аминокиселини в дозата (35 g)
Глутаминова киселина | 3.71 гр |
Глицин |
1,95 гр |
Аспарагинова киселина | 2,25 гр |
левцин | 2,3 гр |
Лизин | 2,09 гр |
Пролин | 2.67 гр |
Аланин | 1,43 гр |
Аргинин | 1,05 гр |
Валин | 1,03 гр |
Изолевцин | 1,02 гр |
серин | 1,01 гр |
Треонин | 1,02 гр |
Фенилаланин | 0,75 гр |
Тирозин | 0,65 гр |
цистеин | 0,46 гр |
Метионин | 0,46 гр |
Хистидин | 0,42 гр |
Триптофан | 0,34 гр |
състав: (61%) естествен суроватъчен концентрат, (22%) хидролизиран говежди колаген, фибри от цикория, сгъстител: гума гуар, естествени аромати, коластра, стандартизирана до 40% имуноглобулин, кокосово мляко*, оцветител: цвекло, подсладител: стевиол гликозиди. *продукт от биологично земеделие.
Хранителни стойности на 100 g: Енергийна стойност: 1543 kJ / 369 kcal, Мазнини: 3.0 g (от които наситени: 0.02 g), Въглехидрати: 9.0 g (от които захари: 6.0 g), Фибри: 9.0 g, протеини: 73.0 g, Сол: 0,1 гр.
Съхранение: Съхранявайте на сухо и хладно място и не излагайте на пряка слънчева светлина.
Съдържание на пакета: 1000 гр. (28 порции)
Произведено в Чехия за BRAINMARKET s.r.o.
Additional parameters
Category: | Протеини |
---|---|
Аромат: | Малина, Ягода |
За решаване на индивиди: | Възстановяване и мускулни спазми, Мускулна маса и физическо представяне |
Тип: | Протеин |
форма: | Прах |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!