Performance Protein, натурален суроватъчен протеин, ванилия, 2000 г Натурален суроватъчен протеин с grass-fed говежди колаген и краве коластра, хранителна добавка
Code: BM05Related products
Product detailed description
Мускулен растеж, здраве на червата и здрави стави с вкусен протеин
Performance Protein е нещо повече от обикновен протеин. Това е добре обмислена комбинация от съставки, която в допълнение към естествения суроватъчен протеин съдържа коластра от крава и хидролизиран колаген, хранен с трева. Заедно те образуват протеин, който осигурява не само протеинова добавка от най-добрия източник, но и цялостна подкрепа за здраве и жизненост. Уникалният му състав го прави идеален избор за тези, които търсят качество и ефективност в един продукт. Независимо дали сте спортист, активен човек или просто искате да поддържате здравето и жизнеността си, Performance Protein е най-добрият избор.
Нативен млечен протеин от свободно отглеждани крави
Неденатурираният естествен суроватъчен протеин е студено получен директно от прясно краве мляко от свободно отглеждани, хранени с трева крави, които идват от контролирано европейско развъждане. В сравнение с обикновените протеини, млякото преминава само една лека пастьоризация (обикновено се пастьоризира два пъти).Процесът на микрофилтрация протича при много ниска температура (до 10°C), при която протеинът задържа имуноглобулини и ензим. Благодарение на това той е по-смилаем, добре усвоим и преди всичко има по-добро използване на съдържащите се протеини. Благодарение на нежния и директен метод на обработка от прясно мляк, връзките между аминокиселините не се прекъсват и като цяло протеинът съдържа по-висока концентрация на аминокиселини, особено проанаболен левцин.
С хидролизиран колаген от трева за по-здрави стави
Хидролизираният колаген е важен за здрава кожа, коса, нокти и стави. Основното му предимство е, че е лесно смилаем и ефективно усвоим от организма и подпомага производството на собствен колаген.Хидролизираният колаген е по-биологично достъпен, защото претърпява процес на хидролиза, когато отделните протеини се "разбиват" на по-малки колагенови пептиди, които лесно се усвояват от клетката. Това значително допринася за обновяването и хидратирането на кожата, укрепването на косата и ноктите и подобряването на гъвкавостта на ставите. Употребата му е особено подходяща за спортисти, възрастни хора или хора, страдащи от ставни и кожни проблеми. Хидролизираният колаген също е чудесен избор за тези, които искат да подпомогнат регенерацията на тялото си и цялостното здраве.
Коластра за по-добър имунитет
Коластрата е истинско богатство за човешкия организъм. Това е първото мляко, което майките на бозайниците произвеждат в първите дни след раждането, за да осигурят на малките си силен имунитет за оцеляване. Но не става въпрос само за имунитета. В коластрата на кравата има 30x-40x по-висока концентрация на имунни вещества, отколкото в човешкото тяло. Това са преди всичко имуноглобулини, лактоферин, витамини и минерали в най-биодостъпна форма и не на последно място растежни фактори. Коластрата стимулира имунната система на младите новородени телета и им помага да се справят с животозастрашаващи патогени в първите часове от живота.
LAUF Протеин | Ефективност Протеин | |
За кого е подходящо? | За професионални спортисти, физически активни мъже и жени и тези, които се нуждаят от протеинова добавка. | За всички, които имат нужда от допълване на протеини през деня, укрепване на имунитета, здравето на червата и ставите. |
Форма на нативна суроватка y | Комбинация от нативен суроватъчен концентрат и изолат. | Нативен суроватъчен концентрат |
Подсладени | Стевия оставя | Стевия оставя |
Произходът на млякото | Литва | Литва |
протеини | 26 гр | 26 гр |
Въглехидрати в 1 порция (35 g) | 2,7 g | 1,8 g |
Мазнини в 1 порция (35 гр.) | 0,5 гр | 2,1 g |
лактоза | По-ниско съдържание на лактоза | По-високо съдържание на лактоза |
Разликата между Performance Protein и LAUF Protein
Както LAUF, така и Performance Protein съдържат естествен протеин с най-високо качество. Но с тази разлика, че LAUF съдържа 100% нативен протеин под формата на изолат и концентрат в съотношение 1:1. Докато Performance съдържа 62% естествен суроватъчен протеин и 26% колаген, хранен с трева. Същевременно е обогатен с краве коластра и кокосово масло. Протеинът LAUF съдържа по-богат спектър от аминокиселини, особено проанаболен левцин, тъй като съдържа 100% естествен суроватъчен протеин. Протеинът LAUF е по-фокусиран към протеинова добавка не само за спортни постижения и мускулен растеж, докато Performance има по-широко приложение за имунитет, червата, но също и тренировка.
С кокосово мляко за деликатен вкус
Performance Protein с добавка на кокосово мляко е идеален избор за всеки, който търси качествен и вкусен източник на протеин. Кокосовото мляко доставя на организма важни витамини, минерали и качествени мазнини. Основно лауринова киселина, която помага за по-доброто смесване на протеина и му придава по-кремообразна консистенция. Исторически кокосовото мляко се е използвало като източник на хидратация, така че тялото ви ще бъде напълно снабдено с всяка доза. Performance Protein с кокосово мляко - за тези, които искат нещо повече от протеин.
Разликата между нативния суроватъчен протеин и обикновен "сирене" суроватъчен протеин
Native Whey Protein е студено произведен директно от прясно мляко от крави, хранени на пасища, хранени с трева. Докато "сиренето" суроватъчен протеин се прави от сирене, по-точно от вторичен продукт от производството на сирене, суроватка. Следователно конвенционалният суроватъчен протеин е по-преработена храна в сравнение с естествения протеин и по време на производствения процес аминокиселините и полезните вещества се разграждат, тъй като млякото трябва първо да се пастьоризира чрез нагряване, след това сиренето се произвежда при по-високи температури и в последния етап на производство, суроватката, получена от сирене за производство на суроватъчен протеин. Докато нативният протеин преминава само една пастьоризация в началото по време на производството на мляко и след товачрез филтриране директно от млякото внимателно при ниски температури, той получава естествен суроватъчен протеин , без да разгражда крехките връзки между аминокиселините . Полученият продукт е протеин с изключително качество, чист и много добре усвоим и смилаем от организма. Нативният протеин се характеризира с по-висока концентрация на аминокиселини и полезни за организма вещества ( лактофери, имуноглобулин ). Нативният протеин е хайверът сред протеините. Проучванията показват, че естественият суроватъчен протеин повишава концентрацията на аминокиселини в кръвта повече от обикновения суроватъчен протеин или мляко, което може просто да увеличи времето, необходимо на тялото да изгради мускули
Нежно производство на протеин от нативна суроватка
Една от причините, поради които естествената суроватка се представя толкова добре по отношение на съдържанието на протеин и усвоимостта, е производственият процес. Нативният суроватъчен протеин се пастьоризира само веднъж, докато суроватъчният протеин се пастьоризира два пъти. Това може да доведе до денатурация (увреждане) на протеина и в допълнение, производството на нативен суроватъчен протеин се извършва чрез процес на студена микрофилтрация (температура до 10°C). Просто казано, може да се каже, че производството на нативен суроватъчен протеин е толкова нежно, че протеинът запазва както количеството протеин, така и по-голямо количество аминокиселини.
26,25 g протеин и 4,89 g BCAA във всяка порция!
Родната суроватка е богата на аминокиселини . Особено специфичен е с високото съдържание на левцин и цистин. Левцинът стимулира процеса на протеосинтезz. Процесът, чрез който протеините се произвеждат от аминокиселини. Левцинът прави този процес много по-бърз. Втората аминокиселина е цистин, който е предшественик на глутатиона. Един от двата най-силни антиоксиданта в организма. Тези аминокиселини са много важни за нас, защото участват в изграждането на мускулна маса и регенерацията. В същото време обаче те са много крехки и чувствителни към топлина. Благодарение на нежната си обработка, нативната суроватка е богата и на двете аминокиселини, което я прави качествен източник на протеин не само след тренировка.
Отличен вкус без захар и изкуствени подсладители
Листата на стевия придават на протеина приятен сладък вкус. Билката, която е до 300 пъти по-сладка от захарта, не съдържа калории и не повишава кръвната захар. Преди всичко, в сравнение с изкуствените подсладители, не оказва лошо влияние върху чревния микробиом. За по-кремообразна консистенция използвахме семена от плод гуар. Те съдържат количество фибри, което благоприятства здравето на червата и поддържа усещането за ситост.
Дозировка
Разбъркайте 1 пълна мерителна лъжичка (35 г) с 200 мл вода или мляко. В зависимост от дневния прием на протеини, приемайте 1-3 дози на ден. Продуктът може да се използва не само след тренировка, но и при приготвяне на закуски като каша, смути или дори при печене, за да обогатите класически сладкиши и десерти с ценни протеини.
Additional parameters
Category: | Протеини |
---|---|
За решаване на индивиди: | Възстановяване и мускулни спазми, Мускулна маса и физическо представяне |
Размер на пакета: | 2 кг |
Тип: | Протеин |
форма: | Прах |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!