Sonnentor - Риган, БИО, 18 гр *CZ-BIO-002 сертификат

Code: 62457
новинка
Brand: Sonnentor
лв6,10
В наличност (4 бр.)
Добромисл или риган – изкуството на италианската кухня не би било пълно без тази билкова, пиперлива, горчиво-остра подправка. Централноевропейците вече са видели нещо от италианците. Те обичат да използват риган в зеленчукови ястия или сосове за паста. Риганът се съчетава добре и с пикантни ястия, поради което можем да го намерим в широка гама от мексикански ястия. Овче сирене със зехтин и риган, всичко това завито във фолио и поставено на скара, приятна лятна вечер и чаша вино. Насладете се на почивката си у дома!

Detailed information

Тестваме това, което продаваме
Тестваме това, което продаваме
Проверяваме високото качество на продуктите
Проверена компания
Проверена компания
6 години на пазара в 7 страни
Безплатна доставка
Безплатна доставка
При покупка над 160 BGN
Бърза експедиция
Бърза експедиция
Продуктите наистина са на склад

Product detailed description

Sonnentor - Риган, БИО, 18 гр

Добромисл или риган – изкуството на италианската кухня не би било пълно без тази билкова, пиперлива, горчиво-остра подправка. Централноевропейците вече са видели нещо от италианците. Те обичат да използват риган в зеленчукови ястия или сосове за паста. Риганът се съчетава добре и с пикантни ястия, поради което можем да го намерим в широка гама от мексикански ястия. Овче сирене със зехтин и риган, всичко това завито във фолио и поставено на скара, приятна лятна вечер и чаша вино. Насладете се на почивката си у дома!

Използвайте

Намазки, хамбургер, дипове, риба, прясно сирене, птиче месо, зеленчуци, варива, картофи, сирене, сьомга, паста, пица, ризото, лютеница, тиква/тиквички, печене, песто, киш, салата, свинско, тофу/сейтан, домати , вегетарианска храна

Състав

Добромисл био

Съхранение

Съхранявайте на сухо и хладно място.

Размер на опаковката

18 гр

Additional parameters

Category: Подправка
Размер на пакета: 18 гр

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: