USUI Konjac, конджак спагети в саламура, 270гр
Code: 64581



Related products
Product detailed description
USUI Konjac, конджак спагети в саламура, 270гр
Спагетите с конджак са чудесен избор за всички любители на пастата, които се грижат за здравословния начин на живот или искат да отслабнат. Те са нискокалорични, вегански и безглутенови , което ги прави идеална алтернатива на традиционната паста за всеки.
Благодарение на ниското си съдържание на въглехидрати, той е идеален за всички видове диети за отслабване , така че можете да му се отдадете без никакви угризения.
Инструкции за приготвяне
Гарнитурата с конджак е готова за консумация след изливане на саламурата. Можете да варите, сотирате и печете гарнитурата с коняк. Приготвя се много лесно. Просто го изплакнете с вода, загрейте го и добавете любимите си съставки. Можете бързо и лесно да приготвите вкусна и здравословна храна.
Благодарение на неутралния си вкус можете да приготвите спагети с конджак както солени, така и сладки. Независимо дали ги комбинирате със сосове, месо и зеленчуци или ги овкусявате с други съставки, винаги ще се насладите на здравословна храна.
Състав
Вода 95,7%, изсушена грудка коняк 4%, регулатор на киселинността: лимонена киселина.
Хранителна информация за 100 гр | Енергийна стойност 25 kJ / 5 kcal |
мазнини | 0 грама |
Въглехидрати | 0 грама |
Фибри | 2.7g |
протеини | 0 грама |
сол | 0 грама |
Забележете
Не препоръчваме консумацията на паста с конджак на хора, които имат храносмилателни проблеми, хронични чревни заболявания или болест на Крон. Високото съдържание на фибри глюкоманан, които обикновено са много полезни за човешкото тяло, може да причини проблеми на хората с това заболяване. Ако не сте сигурни дали здравословното ви състояние позволява консумацията на добавки с коняк, винаги се консултирайте с вашия лекар, преди да ги използвате.
Съхранение
Да се съхранява при температура 5 - 25°C. След отваряне съхранявайте в чиста вода в хладилник и консумирайте до 2 дни. Да не се замразява.
Опаковка
270гр
Страна на произход
Китай
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!