Verde Mate Green Limon (Лимон), 0,5 кг

Code: 886
лв15,44
В момента не е налично
The item has been sold out…

Качествен бразилски йерба мате, обогатен с лимонова трева и кора. Свеж вкус на лимон.

Detailed information

Тестваме това, което продаваме
Тестваме това, което продаваме
Проверяваме високото качество на продуктите
Проверена компания
Проверена компания
6 години на пазара в 7 страни
Безплатна доставка
Безплатна доставка
При покупка над 160 BGN
Бърза експедиция
Бърза експедиция
Продуктите наистина са на склад

Product detailed description

Yerba Verde Mate Green Limon (лимон)

Качествено бразилско йерба мате, обогатено с лимонова трева и кора. Свеж вкус на лимон.

съставки

Бразилска йерба мате, лимонова трева, лимонова кора, натурален аромат.

КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ PARAGUAY HOLIDAY?

  • На първо място, той стимулира ума и тялото. Стимулира, предотвратява умората, подобрява концентрацията, избистря ума.
  • Що се отнася до храносмилането, консумацията на туршия потиска чувството на глад, подпомага храносмилането и допринася за по-бързото разграждане на мазнините. Допринася за възстановяването на увредената стомашна и чревна лигавица.
  • Добре е да се обърне специално внимание на детоксикационния потенциал на Йерба мате. Помага за изхвърлянето на вредни вещества от тялото.
  • Повлиява положително оптималното ниво на холестерола в кръвта, благоприятства бъбреците и сърцето.
  • Повишава защитните сили, укрепва физическото състояние.

Опаковка

500гр

Прочетете интересна статия за ефектите и приготвянето на Yerba Maté.

Инструкции за приготвяне на традиционната южноамериканска напитка йерба мате

Приготвянето на йерба е прост ритуал в четири стъпки

За традиционното приготвяне на йерба мате ще ви трябва калабаш и bombilla , която можете да закупите от BrainMarket . Ако нямате чайник, на който можете да регулирате температурата, не се колебайте да си вземете и такъв термометър .

  1. Ако сте начинаещ, поставянето на 2 супени лъжици в калебаша е достатъчно.
  2. Налейте малко вода в калабаса, така че листата йерба да са мокри. Междувременно настройте водата на 70 до 80 градуса.
  3. След като водата е готова и листата йерба в калабаса са мокри, изсипете зърната йерба в калабаса до ръба.
  4. Оставете да се накисва за 3 минути и след това можете да пиете през бомбилата през целия ден. Можете да поливате йербата многократно.

подготовка-yerby2

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: