Verde Mate Green Limon (Лимон), 0,5 кг
Code: 886Тестваме това, което продаваме
Проверяваме високото качество на продуктите
Проверена компания
6 години на пазара в 7 страни
Безплатна доставка
При покупка над 160 BGN
Бърза експедиция
Продуктите наистина са на склад
Related products
BIO
Веган
BrainMax Pure Sencha Ginger & Spices, Сенча с джинджифил и подправки, БИО, 50 гр. *CZ-BIO-001 сертификат
В наличност
(>5 бр.)
лв7,68
BIO
Веган
BrainMax Pure Ginger Tea, чай от джинджифил, БИО, 50 гр *CZ-BIO-001 сертификат
В наличност
(>5 бр.)
лв7,68
BIO
BrainMax Pure Maté Lemon & Lime, лимон и лайм, БИО, 50 гр CZ-BIO-001 сертификат / Освежаващо мате с лимон и лайм
В наличност
(>5 бр.)
лв8,46
Product detailed description
Yerba Verde Mate Green Limon (лимон)
Качествено бразилско йерба мате, обогатено с лимонова трева и кора. Свеж вкус на лимон.
съставки
Бразилска йерба мате, лимонова трева, лимонова кора, натурален аромат.
КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ PARAGUAY HOLIDAY?
- На първо място, той стимулира ума и тялото. Стимулира, предотвратява умората, подобрява концентрацията, избистря ума.
- Що се отнася до храносмилането, консумацията на туршия потиска чувството на глад, подпомага храносмилането и допринася за по-бързото разграждане на мазнините. Допринася за възстановяването на увредената стомашна и чревна лигавица.
- Добре е да се обърне специално внимание на детоксикационния потенциал на Йерба мате. Помага за изхвърлянето на вредни вещества от тялото.
- Повлиява положително оптималното ниво на холестерола в кръвта, благоприятства бъбреците и сърцето.
- Повишава защитните сили, укрепва физическото състояние.
Опаковка
500гр
Прочетете интересна статия за ефектите и приготвянето на Yerba Maté.
Инструкции за приготвяне на традиционната южноамериканска напитка йерба мате
Приготвянето на йерба е прост ритуал в четири стъпки
За традиционното приготвяне на йерба мате ще ви трябва калабаш и bombilla , която можете да закупите от BrainMarket . Ако нямате чайник, на който можете да регулирате температурата, не се колебайте да си вземете и такъв термометър .
- Ако сте начинаещ, поставянето на 2 супени лъжици в калебаша е достатъчно.
- Налейте малко вода в калабаса, така че листата йерба да са мокри. Междувременно настройте водата на 70 до 80 градуса.
- След като водата е готова и листата йерба в калабаса са мокри, изсипете зърната йерба в калабаса до ръба.
- Оставете да се накисва за 3 минути и след това можете да пиете през бомбилата през целия ден. Можете да поливате йербата многократно.
Be the first who will post an article to this item!
Add a rating
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment